onsdag, maj 13, 2009

Sista inlagget fran Asien



Nu sitter vi har i Bangkok och flyget hem gar om 13h. Kanns konstigt att vara tillbaka dar man varit tidigare. Sist vi var har tankte vi bara pa nar vi skulle flyga hem och forsokte peppa oss sjalva med att vi faktiskt hade 4 veckor kvar att spendera i Thailand! De fyra veckorna gick sjukt snabbt och nu ar allt over. Var hittills livs storsta resa ar over, men den har varit sjukt javla bra!! Vi kanner att vi hade kunnat forsatta minst lika lange till. Man kommer in i resandet och kan bara ga on and on and on. Okej, vi far val erkanna att vi saknar familj och vanner lite och det ska bli skont att fa traffa er alla. Men det hade varit battre om ni kom hit istallet..!

Fullmoon Party var hur kul som helst!! Det var lite som vilken annan festkvall pa stranden som helst, fast mycket mer folk och alla var pa riktigt bra fest humor! Vi hade en riktigt kul kvall som varade till soluppgangen och lite till (till kl 10 narmare bestamt). Dagen efter blev dock en riktigt slapp en.
Igar var det en lang resdag till Bangkok med bade bat och buss. Tog over 13h. Borjade dagen med en mysig frukost pa stranden och vi var i princip de enda dar. Bra avslutning. Kom fram till Bangkok vid kl 2. Visste som tur var vilket hotell vi skulle ta in pa. At en pad thai pa gatan, sen gick vi och la oss. Bada hade svart att somna och det var en orolig natt.
Vi vet att vi har varit daliga pa att lagga upp bilder fran Thailand, sa har kommer nu en blandning av allt.
Nu ar vi som sagt pa vag hem. Mamma och pappa, vi ses imorgon bitti pa Svagertorp!
Halsningar
Kajsa & Johanna




Solnedgang pa Koh Lanta




Mycket svenskar pa Koh Lanta eller vad!?

Phi Leh lagoon

Viewpoint pa Phi Phi





Phra Nang Beach



KR Bar i Ao Nang med de basta Mojito!

Vem ar det som pussar pa Johanna?


Redo for fest pa Koh Pha-ngan



Buckets forsaljning pa Koh Pha-ngan

Finns manga hemlosa hundar har. Blev glada for lite vatten.

Fullmoon Party


Festen fortsatte langt in pa morgonen

Kommer sakna alla fruitshakes.



Var sista frukost pa stranden...

1 kommentar:

Emmy sa...

Why does all good things come to an end? Ni är välkommna hem!

Ses snart :D
Kram Emmy