lördag, maj 09, 2009

Koh Samui och Koh Pha-ngan

Vi hade det valdigt bra pa Koh Samui. Varan upptackarlust ar dock lite dod for tillfallet och vi spenderade vara dagar dar med att bara ligga pa stranden och ga ut pa kvallarna. Stranden var riktigt harlig, sa grunt sa man kunde ligga i vattnet och sola. Annars ar det sa varmt har att man kan knappt vistas i solen.

I sondags akte vi vidare till Koh Pha-ngan, en o precis bredvid Samui. Har varit har i 7 dagar nu. Skont att ligga stilla lite langre for en gangs skull. Vi slappar mest pa stranden och pa kvallen ar det fest dar. Beachparty, poolparty, fullmoon party... allt handlar om fest har! Men vi tog det faktiskt lugnt en kvall... da skulle vi ut och dyka dagen efter! Annars far man inte sa mycket somn, sa vi kommer nog komma hem ratt slitna. Vi har bara 4dagar kvar innan vi flyger hem fran Bangkok. Kanns sjukt jobbigt att tanka pa. Ska bli kul att traffa alla hemma, men vi kommer sakna detta livet riktigt mycket!!

Ikvall ar det dags for Fullmoon Party, den storsta festen pa on (och den enda anledningen till att on ar kand) som halls vid varje fullmane. Ska bli riktigt kul!

Hor av oss snart igen.
Halsningar Kajsa & Johanna

4 kommentarer:

Anonym sa...

VÄLKOMNA HEM TJEJER

men visst jag förstår er

Många kramar Lotta

Emmy sa...

Inte så att ni har fått liiiite hemlängtan? Inte så konstigt att ni är slitna efter så lång tids resande och det kommer bli stor omställning att komma hem till verkligheten igen:) Det sa iaf bli kul att träffa er (Kajsa hör av dig så fort du orkar, lär behöva sova ut lite först kanske?). Ha det så kul och festa sista tiden ni har kvar! Kramar Emmy

Katharina sa...

Ska bli SÅ skönt o få hem dig Johanna, vi saknar dig ju :)

Anonym sa...

Valkomna hem! Aven om jag sjalv inte kommit hem an.. Hoppas att ni har haft en lyckad resa och gjort allt det som ni ville gora! Ser fram emot att ses i sommar :) Stor kram fran Elin