torsdag, april 30, 2009

Ao Nang

Vi var tre hela dagar i Ao Nang. Hade riktigt kul! Tillbringade dagarna ute pa vackra strander, fast vi lag mest i vattnet och svalkade oss. Forutom Railay Beach sa var vi ocksa pa Chicken Island och Poda Island. Nar vi var pa Chicken Island kom det vid lunchtid ett 50-tal turistande thailandare i speedboats och anstormade den lilla stranden. Vi holl oss undan ute i vattnet, men thailandarna kom fram till oss och ville fotografera sig med oss. Nar en vagat fraga blev de som galna och alla ville ha ett foto tillsammans med oss. Kandes lite konstigt att sta dar i bikini och bli fotad med framlingar. Haha. Tillsist fick vi saga att nu racker det, annars hade vi kanske fatt posa pa 50 bilder!

Pa kvallarna hangde vi pa en bar, KR Bar, med jatte trevlig personal. De gjorde trick for oss och spelade fyra-i-rad och sa klart gjorde de supergoda drinkar!

Igar akte vi vidare till Koh Samui. Resan tog jatte lang tid pga mycket vantan, forst pa buss och sen pa bat. Sa det var skont att tillslut komma fram, hitta ett boende och ata kvallsmat. Vi insag inte det forran senare pa kvallen, men vi lyckades ta in pa ett hotell mitt pa strippklubbsgatan! Vi bor dessutom vagg i vagg med den storsta nattklubben som har oppet kl 2-6. Sa vi har val inget val, ar bara till att vara en av dem som festar och stannar uppe lange. Dock har vi skippat strippklubbarna, dar hanger det bara aldre man. Skont att bo mitt i centrum i alla fall. Tar bara nagon minut att ga till stranden.

Har nagra harliga dagar att spendera har pa Samui nu.

Halsningar Kajsa & Johanna

2 kommentarer:

Johan sa...

Låter ju super nice det första, sol och bad, mycket sol :) Perfekt nu på slutet av semestern.

Haha, Jörgen kommer ju därifrån! Samui (har jag för mig att han sa), jaja, vet man vad han gjorde där :P

Sköt er nu ;) och enjoy!

PussKramis!

Emmy sa...

Hallå! Låter skönt med avkoppling! Är det för att ni är blondiner som dom vill ha med er på foton? Haha lite roligt iaf, ni hade varit rika om ni tagit betalt;P Ha det super! Kramar Emmy